rtv

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een mailtje.

ALGEMEEN

Via onze contactpagine tref je hierover alle informatie. 

De hoofdboeker dient minimaal 18 jaar oud te zijn en zelf ook op het park verblijven. Het is dus niet toegestaan dat ouders een boeking maken voor kinderen en zelf vervolgens niet op het park verblijven. Per arrangement kunnen de leeftijden afwijken, bekijk dit op de destbetreffende pagina van het arrangement. 

Er kan vooraf een borg gevraagd worden aan alle gasten die een vakantiewoning huren. De borg bedraagt maximaal €100,- per persoon.

Als alles in de woning in orde blijkt na controle, wordt het (resterende) bedrag binnen 3 weken teruggestort op je rekening. Bij schade of bij het ontbreken van spullen ontvang je een factuur. Deze kun je gebruiken bij de afhandeling met je verzekering.

Ook het veroorzaken van overlast kan een reden zijn om de borg in te houden.

Ja, dit is verplicht. Het is wel mogelijk om zelf wijzigingen aan uw deelnemerslijst aan te brengen. Dit kunt u tot vier weken voor aankomst zelf doen.

Standaard is er 1 auto per accommodatie toegestaan op het park. Het boeken van auto's is mogelijk, deze auto's mogen op de algemene parkeerplaats staan. Maximaal 2 en een aantal 3 auto's per accommodatie.

Via de link in uw definitieve bevestiging is het mogelijk om zelf wijzigingen aan uw deelnemerslijst aan te brengen. Deze kunt u tot vier weken voor aankomst zelf doen. Wijzigingen hierna worden niet meer meegenomen en zijn ook niet meer mogelijk.

Accommodaties

Ja, je huisdier is (aangelijnd) van harte welkom.

Als de woning geschikt is voor huisdieren, zijn er maximaal 2 huisdieren per vakantiewoning toegestaan. Ook zijn er huisdiervrije woningen beschikbaar. Je kunt een huisdier toevoegen bij je reservering tegen een kleine meerprijs. 

Je huisdier kan alleen mee als deze vooraf is bij geboekt. 

Het is mogelijk om meerdere huisjes naast elkaar te boeken. Zo kun je met twee gezinnen gezellig naast elkaar verblijven.

Je kunt bij het maken van je boeking deze voorkeur aangeven. Dit kost € 35,- per boeking. Dit doe je dan voor beide reserveringen. Geef in het opmerkingenveld aan naast welke hoofdboeker jullie ingedeeld willen worden. Let op! Op basis van beschikbaarheid, anders wordt het bedrag geretourneerd. 

Nee, een handdoekenpakket zit niet standaard bij je verblijf inbegrepen. Deze kun je bijboeken tijdens het maken van je reservering.

Het handdoekenpakket bestaat uit één grote en één kleine badhanddoek.

Ja, deze is altijd verplicht!

FEESTAVONDEN

Ja, dit kan zeker. Mits je een annuleringsverzekering hebt afgesloten tijdens je boeking. Hiervoor heb je vaak wel een doktersverklaring of een ander bewijs document voor nodig. 

Het is mogelijk om een early check-in bij te boeken tijdens het maken van je reservering. Voor een tarief van €35 kun je vanaf 12.00 uur inchecken, in plaats van 16.00 uur.

Je kunt een late check-out bijboeken tijdens je verblijf bij de receptie. Je kunt geen late check-out van te voren bijboeken, dit vanwege de planning van de schoonmaakpartij per vakantiepark. Mocht je tijdens je verblijf een late check-out wensen, kom dan vooral langs bij de receptie. De receptie bekijkt de beschikbaarheid op dat moment. 

Inchecken kan vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur.

Bij vertrek vragen we je vriendelijk om aan de volgende zaken te denken:

  • Laat de woning bezemschoon achter

  • Deponeer je huisvuil op het milieupark

  • Leeg de koelkast en vaatwasser

  • Verzamel het linnengoed in een kussensloop

  • Lever je sleutel of sleutelpasje in bij de receptie of laat hem achter in de daarvoor bestemde brievenbus.

Eventuele kosten voor die door het parkbeheer voor bovenstaande werkzaamheden gemaakt worden, worden bij de huurder(s) in rekening gebracht.